Duurzaam

Trouwborst Hout werkt duurzaam en draagt een steentje bij voor meer groen.

 

 

 

 

 

Voor ieder meubel planten wij een boom!

 

Trouwborst Hout werkt duurzaam en draagt een steentje bij voor meer groen. Als je hout wilt oogsten moet je ook zorgen voor nieuwe aanwas, vinden wij. Daarom planten wij voor ieder meubel een nieuwe boom. Alles draait om balans. Als de balans verstoort raakt, krijgen we allemaal te maken met tekorten.

 

Balans en biodiversiteit

In de wereld vind op grote schaal ontbossing plaats door houtkap en bosbranden. Daardoor ontstaat er een te kort aan bomen die zorgen voor een gezonde biodiversiteit. Door het aanplanten van nieuwe bomen en struiken zorgen we voor beschutting en leefruimte voor heel veel dieren en planten. Een goede biodiversiteit begint dus bij het planten van bomen en struiken.

 

Werken aan het klimaat
Bomen en planten nemen tijdens de groei Co2 op. Het hout van een boom is in feite een opslag van Co2. Door de uitstoot van broeikasgassen komt Co2 vrij. Door teveel uitstoot van Co2 ten opzichte van de opname ervan ontstaat er een verstoring in de balans. Er zijn meer bomen nodig om Co2 op te nemen. Bomen zijn als het ware de longen van onze planeet. Door uw meubels te laten maken bij Trouwborst Hout helpt u de balans te herstellen. 

 

 

TROUWBORST Logo duurzaam HOUT ware grootte

Schoutsdijk 5
3284 LR Zuid-Beijerland

M. 06 29 41 78 13
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Fuse
Fuse

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl